|
PRZYSTAWKI:
- śledź w oleju z cebulką 0,5 l – 35 zł
- śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem 0,5 l – 50 zł
- polędwica z dorsza po grecku
- 1 porcja (100 g) – 30 zł (min. 10 porcji)
- kanapeczka z łososiem 1 szt. – 8 zł (min. 6 szt.)
- klopsiki w occie 10 szt. – 40 zł
- paszteciki z mięsem 1 szt. – 6 zł
- pstrąg w zalewie słodko-kwaśnej 1 szt. – 15 zł
- (min. 10 szt.)
- sałatka warzywna 1 kg – 70 zł
- tatar wołowy 50 g – 15 zł
- krewetka 1 szt. – 7 zł (min. 7 szt.)
ZUPY:
PIEROGI DOMOWE RĘCZNIE ROBIONE:
- z kapustą i grzybami
- z twarogiem
- z mięsem
- z ziemniakami, boczkiem i twarogiem
- mrożone 1 szt. – 5 zł
- gotowane 1 szt. – 6 zł (min. 7 szt.)
Odbiór zamówienia w dniu 23 grudnia od 18–20. Zamówienia przyjmujemy do 19 grudnia.
ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ artcafe1@home.pl
lub
Tel. 52 385 27 98
|
GALARETY:
- galaciki drobiowe (kubek) – 20 zł
- karp/łosoś/dorsz 1 szt. – 20 zł
- pstrąg 1 szt. – 14 zł
- półmisek mięs 14 szt. – 168 zł
- sałatka jarzynowa w szynce 1 porcja – 12 zł
- szynka ze szparagiem 1 porcja – 12 zł
- galantyna z kurczaka 1 porcja – 12 zł
- schab 1 porcja – 12 zł
DODATKI:
- kapusta z grzybami 0,5 l – 25 zł
- buraczki 0,5 l – 15 zł
- cebulka smażona 250 ml – 20 zł
- gotowana modra kapusta 0,5l – 20 zł
- surówka z białej kapusty 0,5 l – 15 zł
- sos kurkowy0,5l–50zł
- sos pieczeniowy0,25l–15zł
- sos tzatziki0,25l–30zł
- sos czosnkowy0,25l–25zł
MIĘSA:
- devolaille 1 szt.–26zł
- filet z kurczakapohawajsku1szt.–30zł
- karkówka ze śliwkąpieczonawcałości250 zł
- filet z kurczakapanierowany1szt.–25zł
- kotlet schabowy1szt.–25
- polędwiczka wieprzowa w sosie
- kurkowym 1 szt. – 30 zł
- filet z kurczaka nadziewany szpinakiem 1 szt. – 35 zł
- pieczony schab 1 kg – 140 zł
- schab po szwajcarsku 1 szt. – 35 zł
- udko z kaczki 1 szt. – 30 zł (min. 6 szt.)
- udko z kurczaka nadziewane pieczarkami 1 szt. – 40 zł (min. 6 szt.)
- zraz wieprzowy w sosie 1 szt. – 25 zł
- zraz wołowy w sosie 1 szt. – 28 zł
- golonka „Boryny” 1 szt. – 42 zł (min. 6 szt.)
- kaczka pieczona w całości z jabłkami w sosie – 120 zł
RYBY:
- łosoś/dorsz (150 g) – 40 zł
- łosoś (90 g) na szpinaku z boczkiem – 30 zł
- pstrąg cały – 40 zł
- karp smażony na maśle (100 g) – 25 zł
|