Sprawdź także nasze
Menu na Wynos

Catering Świąteczny 2025

PRZYSTAWKI:

  • śledź w oleju z cebulką 0,5 l – 35 zł
  • śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem 0,5 l – 50 zł
  • polędwica z dorsza po grecku
  • 1 porcja (100 g) – 30 zł (min. 10 porcji)
  • kanapeczka z łososiem 1 szt. – 8 zł (min. 6 szt.)
  • klopsiki w occie 10 szt. – 40 zł
  • paszteciki z mięsem 1 szt. – 6 zł
  • pstrąg w zalewie słodko-kwaśnej 1 szt. – 15 zł
  • (min. 10 szt.)
  • sałatka warzywna 1 kg – 70 zł
  • tatar wołowy 50 g – 15 zł
  • krewetka 1 szt. – 7 zł (min. 7 szt.)

ZUPY:

  • barszcz czerwony 0,9 l – 35 zł
  • krem borowikowy 0,9 l – 80 zł
  • rosół 0,9 l – 30 zł
  • strogonow wołowy 0,9 l – 100 zł
  • flaki wołowe 0,9 l – 70 zł

     

PIEROGI DOMOWE RĘCZNIE ROBIONE:

  • z kapustą i grzybami
  • z twarogiem
  • z mięsem
  • z ziemniakami, boczkiem i twarogiem
  • mrożone 1 szt. – 5 zł
  • gotowane 1 szt. – 6 zł (min. 7 szt.)

 

 

Odbiór zamówienia w dniu 23 grudnia od 18–20.
Zamówienia przyjmujemy do 19 grudnia.

 

ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ
artcafe1@home.pl

lub

Tel. 52 385 27 98

GALARETY:

  • galaciki drobiowe (kubek) – 20 zł
  • karp/łosoś/dorsz 1 szt. – 20 zł
  • pstrąg 1 szt. – 14 zł
  • półmisek mięs 14 szt. – 168 zł
  • sałatka jarzynowa w szynce 1 porcja – 12 zł
  • szynka ze szparagiem 1 porcja – 12 zł
  • galantyna z kurczaka 1 porcja – 12 zł
  • schab 1 porcja – 12 zł

DODATKI:

  • kapusta z grzybami 0,5 l – 25 zł
  • buraczki 0,5 l – 15 zł
  • cebulka smażona 250 ml – 20 zł
  • gotowana modra kapusta 0,5l – 20 zł
  • surówka z białej kapusty 0,5 l – 15 zł
  • sos kurkowy0,5l–50zł
  • sos pieczeniowy0,25l–15zł
  • sos tzatziki0,25l–30zł
  • sos czosnkowy0,25l–25zł

MIĘSA:

  • devolaille 1 szt.–26zł
  • filet z kurczakapohawajsku1szt.–30zł
  • karkówka ze śliwkąpieczonawcałości250 zł
  • filet z kurczakapanierowany1szt.–25zł
  • kotlet schabowy1szt.–25
  • polędwiczka wieprzowa w sosie
  • kurkowym 1 szt. – 30 zł
  • filet z kurczaka nadziewany szpinakiem 1 szt. – 35 zł
  • pieczony schab 1 kg – 140 zł
  • schab po szwajcarsku 1 szt. – 35 zł
  • udko z kaczki 1 szt. – 30 zł (min. 6 szt.)
  • udko z kurczaka nadziewane pieczarkami 1 szt. – 40 zł (min. 6 szt.)
  • zraz wieprzowy w sosie 1 szt. – 25 zł
  • zraz wołowy w sosie 1 szt. – 28 zł
  • golonka „Boryny” 1 szt. – 42 zł (min. 6 szt.)
  • kaczka pieczona w całości z jabłkami w sosie – 120 zł

RYBY:

  • łosoś/dorsz (150 g) – 40 zł
  • łosoś (90 g) na szpinaku z boczkiem – 30 zł
  • pstrąg cały – 40 zł
  • karp smażony na maśle (100 g) – 25 zł

Szukasz miejsca do zorganizowania

IMPREZY OKOLICZNOŚCOWEJ